Menu B
Amuse a la Maison
Voorgerecht Keuze uit:
Fijne gerookte IJsselmeerpaling
Rundercarpaccio met oude kaas, rucola en pesto mayonaise
Combinatie van gerookte IJsselmeerpaling, gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes
Royaal gevulde Volendammer vissoep
Gebonden tomatensoep
Reepjes ossenhaas met champignons, uitjes en paprika
In kruidenboter gebakken gepelde gamba’s met taugé en prei
Geserveerd met stokbrood en boter
Hoofdgerecht Keuze uit:
Gebakken Zeetong “Volendam” (+ € 6,00 supplement)
Zacht gestoofde kabeljauwfilet met moestuin kruiden saus en rivier kreeftjes
Biologische kalfsoester met gebakken uitjes en spek
Gegrilde ossenhaasmedaillons met kerriesaus en grote garnalen
Tournedos “Stroganoff”
Geserveerd met gebakken aardappels, frites, mayo en groenten
Dessert Keuze uit:
Dame blanche
Creme brûlée vanille
Coupe Vanille
€ 48,50