Menu B

 Amuse a la Maison

Voorgerecht Keuze uit:

Fijne gerookte IJsselmeerpaling

Rundercarpaccio met oude kaas, rucola en pesto mayonaise

Combinatie van gerookte IJsselmeerpaling, gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes

Soep van gamba's, rivierkreeftjes en chili olie

Gebonden tomatensoep

Reepjes ossenhaas met champignons, uitjes en paprika

In kruidenboter gebakken gepelde gamba’s met taugé en prei

Geserveerd met stokbrood en boter

Hoofdgerecht Keuze uit:

Gebakken Zeetong “Volendam” (supplement € 7,00)

Gestoofde kabeljauwhaas filet met gegrilde coquilles in een pittige mosterdsaus

Varkenshaasmedaillons met gebakken uitjes en spek

Gegrilde ossenhaasmedaillons met kerriesaus en grote garnalen

Tournedos “Stroganoff” 

Geserveerd met gebakken aardappels, frites, mayo, salade en groenten

Dessert Keuze uit:

Dame blanche

Cheesecake van den Hogen

Coupe Vanille

€ 59,50