Menu C


  • Amuse a la Maison

Voorgerecht

  • Combinatie van gepelde gamba’s op oriëntaalse wijze en gegrilde coquille’s

              of

  • Runder carpaccio met oude kaas, rucola en pesto

Geserveerd met toast en boter

Tussengerecht

Keuze uit:

  •  Glaasje “Volendammer” vissoep

                  Of

  • Glaasje gebonden tomatensoep

 Geserveerd met stokbrood

Hoofdgerecht vis

  • In roomboter gebakken Noordzee tong “butter en eek”
  • Visspecialiteit van de chef

Geserveerd met salade, rode kool, gekookte aardappelen en een pittige Volendammer boter saus

Hoofdgerecht vlees

  • Aan tafel getrancheerde Chateau Briand met
  • champignons en uitjes
  • Met pepersaus en stroganoffsaus

Geserveerd met gebakken aardappelen, frites, groenten en compoté 

Dessert

  •   Dessert fantasy van den Hogen

€ 55,-