Menu B


 

 Amuse a la Maison

Voorgerecht Keuze uit:

  • Fijne gerookte IJsselmeerpaling
  • Hollandse garnalen cocktail
  • Combinatie van gerookte IJsselmeerpaling, gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes
  • Royaal gevulde Volendammer vissoep
  • Gebonden tomatensoep
  • Reepjes ossenhaas met champignons, uitjes en paprika
  • In kruidenboter gebakken gepelde gamba’s met taugé en prei

Geserveerd met stokbrood en boter

Hoofdgerecht Keuze uit:

  • Gebakken Zeetong “Volendam” (+ € 6,00 supplement)
  • Visspecialiteit van de chef
  • Biologische kalfsoester met gebakken uitjes en spek
  • Gegrilde ossenhaasmedaillons met kerriesaus en grote garnalen
  • Tournedos “Stroganoff” 

Dessert Keuze uit:

  • Dame blanche
  • Creme brûlée vanille
  • Coupe Vanille

€ 44,00